در حالت مهمان با تازهکردن صفحه یا بستن وباپ، اطلاعات پاک میشود. پروندهٔ ذخیرهشده تا ۷ روز از زمان ایجاد در دسترس است. پیش از پایان مهلت خروجی بگیرید.
فعلاً رایگان؛ پروندهها ۷ روز پس از ایجاد حذف میشوند.